Условия за връщане на закупена стока

Условия за връщане на закупена стока


Потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14(четиринадесет) дни след получаването ѝ, като преди това задължително ни уведомите на следния наш e-mail: artelement@abv.bg


Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския ѝ вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.


Запазваме си правото да откажем възстановяването стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, по които има повреди, липсват сертификати или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО върнатата стока трябва да е придружена и с оригиналния касов бон за покупката.


Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска услуга, позволяваща проследяване на пратката. Връщането задължително става с услуга "от офис до офис на Еконт" или от "врата до офис на Еконт".


Молим Ви да не изпращате стоката с услуга "Наложен платеж". В такъв случай ще откажем получаването ѝ.


След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена. Направените разходи по паричния превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.