Доставка и плащане

Доставка и плащане:


1.     Всички цени в магазин www.art-bijuteria.com са крайни. Изпращаме нашите бижута в стилна опаковка с куриерска фирма Еконт  с наложен платеж. Можете да изберете доставка до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма. Цената на доставка е за сметка на купувача. Съгласно условията за доставка на куриерска фирма Еконт.


Безплатна доставка при поръчка над 100 лв.
2.      www.art-bijuteria.com се освобождава от риска от повреждане/загубване на стоката след предаването й на куриер. www.art-bijuteria.com не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер.


3.      При доставка стоките трябва да бъдат внимателно прегледани от потребителя/клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на посочения телефон за контакт с нас или електронна поща. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортиране на стоката, www.art-bijuteria.com не носи отговорност за тях. В момента на потвърждение на доставката с посочен ден за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочен грешен адрес или мобилен номер за връзка при подаване на заявката  www.art-bijuteria.com не е обвързан с каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.