За Нас

„Арт Елемент” ЕООД е дружество, чиято основна дейност е изработка, търговия и услуги с изделия от благородни метали и масова бижутерия, в което работят специалисти с повече от 20-годишен опит в областта на бижутерството.

Бижутерството е сфера, водеща своите корени още от античността, в която вроденият стремеж на човека към красотата е намерил естествено поле за  изява както да създава, така и да потребява. Следвайки тази вечно жива човешка потребност от красота, решихме да вложим своите усилия в тази дейност със стремеж да предлагаме модерна и актуална бижутерия, която да доставя естетическо удоволствие. Разнообразието на модели и дизайнерски решения е това, което непрекъснато развиваме, за да може всеки да намери при нас своето бижу, а качеството е онова, с което не правим компромис - всяко от изделията е придружено със сертификат за качество.

Ателието предлага голямо разнообразие от колиета, обеци, гривни, брошки и други, всяко едно от които е създадено съобразно най-новите тенденции в съвременното бижутерство. Подбраната колекция от бижута е с атрактивен и изящен дизайн, създадени за хора, които държат на своя стил и имидж. Изделията се отличават с уникалност и излъчване и са подходящ подарък, който може да направим както на себе си, така и на любим човек.

Освен бижута, на разположение на клиентите сме и при нужда от:

       Ремонт на златни и сребърни бижута;

       Гравиране на пръстени и плочки;

       Освежаване и възвръщане на блясъка на бижута от старо злато и сребро.

Предлагаме удобство при разплащанията, като освен в брой бижутата могат да се заплатят и с наложен платеж или банкови карти.